HOME

THE SLK is anders dan de meeste van haar soortgenoten. Als (internationaal) belastingadvieskantoor heeft zij de in haar branche zo typerende eigenschappen achter zich gelaten en een nieuwe standaard geïntroduceerd, eentje waarbij zij zichzelf kan zijn en kan doen waar zij goed in is: dansen met de belastingwetten. 

 

THE SLK is er voor iedereen. Tot haar clientèle behoren beursgenoteerde bedrijven, familiebedrijven, postbusvennootschappen, start-ups, eenmanszaken en particulieren. De fameuze blauwe enveloppen worden enthousiast onthaald, vooral die met een formeel of materieel gebrek.
 
Laat er geen misverstand over bestaan: THE SLK stelt zich ten doel om belastingbesparing te realiseren maar niet tegen elke prijs; de wet wordt te allen tijde gerespecteerd. Maar met een beetje creativiteit valt er in vrijwel elke situatie belasting te besparen. THE SLK kan uitstekend samenwerken met de belastingdienst maar kan daar waar het nodig is ook meedogenloos zijn. Overigens wel altijd met een glimlach.

 

Belastingstructuren, zowel internationaal als nationaal, worden net zo makkelijk opgezet als dat ze ontbonden worden. Natuurlijk verzorgt THE SLK ook de gehele tax compliance. Voor onnodige woordverspillingen (in sommige gevallen volstaat een simpel ja of nee) of een onnatuurlijke stijfheid, verwijst THE SLK u door naar een kantoor oude stijl. THE SLK werkt uitsluitend op basis van vertrouwen in een prettige, warme omgeving.
 

THE SLK werkt veelal op basis van fixed fee afspraken zodat er nooit achteraf onduidelijkheid ontstaat over de factuur. Voor kleine ondernemers is er een speciale sectie (THE LITTLE SLK).