THE LITTLE SLK

Boekhouders profileren zich graag als fiscalisten maar zijn het niet; kansen op belastingbesparing worden niet benut en fouten worden veelvuldig gemaakt. THE LITTLE SLK speelt in op deze behoefte aan meer kennis en fiscale vaardigheid en laat zien dat de boekhouder eenvoudig vervangen kan worden, ook prijstechnisch. THE LITTLE SLK is bij uitstek geschikt voor start-ups, ‘lichtere’ BV's en kleine ondernemers (waaronder ZZP'ers). Er zijn verschillende op maat te maken pakketten beschikbaar, waaronder de twee meest gevraagde:

 

1: Het "Doe het zo veel mogelijk zelf"-pakket

 

In de markt is simpelweg behoefte aan een pakket met minimale fiscale begeleiding. Met name degenen die de boekhouding zelf netjes verzorgen hebben vaak niet veel hulp nodig. Veelal blijkt de toegevoegde waarde slechts te zitten in het opstellen en indienen van de jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting (afhankelijk van de rechtsvorm), eventueel aangevuld met de aangiften Omzetbelasting (BTW) op kwartaalbasis. 

 

2: Het "Geef alles uit handen"-pakket

 

Het andere uiterste komt ook nogal eens voor. THE LITTLE SLK neemt alles uit handen. Natuurlijk dient het e.e.a. te worden aangeleverd maar dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van de specifieke wensen. 

 

Er zijn allerlei varianten denkbaar. Bij THE LITTLE SLK is het allemaal mogelijk. Neem vooral contact op!